Over Mij

Wie ben ik?

Ik ben Robin de Craen, oftewel Dj Robin. Ik ben geslaagd op het Prisma College – van Cooth te Breda en op het ROC Tilburg te Tilburg. Ik heb nu een diploma voor geluidstechnicus. Ik heb 9 jaar full-time bij TIM-group in Etten-Leur gewerkt waar ook mijn opslag is gevestigd. Sinds 1 januari 2019 ben ik voor mijzelf begonnen als Geluidstechnicus. Mijn hobby’s zijn natuurlijk muziek draaien, stappen en met geluid bezig zijn. Daarom heb ik een groot assortiment muziek, van meer dan 30.000 nummers. De muziekcollectie begint rond 1965. Verschillende muziek op verschillende feesten van oude dance classics, disco, 70’s, 80’s, 90’s en soul tot en met top de 40 van nu.

​Hoe ben ik DJ geworden?

Vroeger ging ik wel eens bij Thijs van Loenhout ( een vriend van mij ) een beetje muziek draaien, een beetje met licht spelen etc. Dat trok mijn interesse. Tijdens het draaien is dan ook te zien, dat ik er nog steeds veel zin en plezier in heb. Ik begon het steeds leuker te vinden en draai nu al ongeveer 14 jaar.

In het begin draaide ik met 2de hands spullen en had ik nog weinig apparatuur. Door mond op mond reclame ging ik steeds meer en meer draaien. Nu zit ik bijna elk weekend al vol geboekt. Doordat ik steeds meer moest draaien, moest er ook betere apparatuur komen. Ik begon met draaien op fuiven, bij het SJP en op kinderfeestjes. Nu draai ik tijdens grotere feesten, bruiloften en partijen. En word ik al zeer regelmatig gevraagd, wat uit mijn boekingen blijkt. Daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Door de vele boekingen heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Sound Crew on tour. Dus wees er op tijd bij en laat het zo snel mogelijk weten.